Izvor:
17.08.2017 u 00:42
0

ISKORISTITE PAUZU NA NAJBOLJI NAČIN: Kinezi napravili teretanu u kutiji! (VIDEO)

U glavnom gradu Kine Pekingu počelo je otvaranje stalno dostupnih "teretana u kutiji" – prostora od četiri kvadratna metra s klima-uređajem, trakom za trčanje i TV-om.

Potrebno je da korisnici prvo skinu aplikaciju koja će im pokazati gde se nalazi najbliža "teretana", a potom QR kodom mogu da otključaju vrata i koriste je kad god žele, tokom pauze na poslu i slično.

Malene teretane su startup kompanije koja planira da ih postavi 1000 ovakvih teretana širom Pekinga. Osim traka za trčanje, plan im je da ubace i druge sprave za treniranje.

Prema pisanju ove "kutije" veoma su zainteresovale korisnike, jer im je draže da nasamo vežbaju umesto da se guraju u pretrpanim fitness centrima. Neki od njih viđeni su kako treniraju i kasno noću.

Pogledajte kako izgledaju teretane u kutiji:

Izvor: Klix
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter