Izvor:
19.08.2017 u 18:28
0

OBOGATITE SE PREKO NOĆI: Način na koji držite novac u novčaniku može promeniti sve! (foto)

Postoje određana pravila kada su novčanik i novac u pitanju kojih se treba držati, jer se na taj način privlači pozitivna energija i lagodan život.
Nije svejedno da li su novčanice u vašem novčaniku uredno složene ili zgužvane i nemarno nagurane. Neuredan novčanik blokira protok pozitivne energija, što se prenosi i na finansije.

Važno je da u njemu imate uvek malo više novca od planiranog. Nikada ne nosite tačno para koliko vam je potrebno za taj dan. Neka se nađe koja hiljada više, jer nikada se ne zna kada će vam zatrebati. Na ovaj način prizivate nove pare u novčanik i što kaže naš narodi: Ne slutite sirotinji.

Gledajte da u novčaniku uvek imate srećnu monetu, odnosno prvi zarađen novac, paru koju ste izvukli iz česnice ili našli na ulici. Njega nikako ne trošite, jer on predstavlja talisman finansijske sigurnosti.

Jedan detalj posebno je važan. Nije svejedno da li ste kupili novčanik sami ili ga dobili na poklon. Preporuka je da ga sami izaberete i kupite kako bi ga kasnije voleli i rado svoj novac držali u njemu. Isto tako nemojte koristiti tuđ novčanik, jer ko zna kakvu je on energiju imao zbog prethodnog vlasnika.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter