Izvor:
22.08.2017 u 02:37
0

DOKAZANO: Muškarci lakše podnose starenje!

Dok žene širom sveta troše milione na razne kreme kako bi usporile starenje, muškarci izgleda da prihvataju svoje bore, opuštene stomake i kožu koja visi. Nova britanska studija pokazuje da čak 78 odsto muškaraca kaže da su bore prihvatljive, a 68 odsto njih primećuje da je starenje kože prirodan proces koji ne može biti zaustavljen.

I ne samo da pripadnici jačeg pola prihvataju starenje, nego su i zadovoljni onim što vide u ogledalu. Tri od četiri muškarca starija od 65 godina kažu da su zadovoljni svojim izgledom. S druge strane, tek svaki drugi u kategoriji 16-24 godine, tačnije 56 odsto, kaže isto. Naučnici objašnjavaju da slavni muškarci, poput Pirsa Brosnana (64) pomažu pripadnicima jačeg pola da prihvate starenje. Mlađi muškarci, s druge strane, kao i devojke, osećaju pritisak da dostignu previsoke standarde koje postavljaju fudbaleri i pevači sa izvajanim telima i pločicama na stomaku.

izvor/vecernjenovosti

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter