Izvor:
29.07.2016 u 01:57
0

ODBEGLA MLADA: Nećete verovati šta se desilo na svadbi kod Gornjeg Milanovca!

Radovin Mirković iz sela Koštunići i Bojana Tešović iz sela Gojna Gora za danas su zakazali venčanje, i sazvali svatove, ali se svadba pretvorila u babine.

Samo što je završeno venčanje i trudna mlada krenula da baci sito na kuću, kako nalažu običaji u ovom delu Srbije, krenuli su porođajni bolovi. Zbunjeni svatovi ostali su pod šatrom od 600 mesta, dok su mladu hitno prevezli u gornjomilanovačko porodilište, gde je Bojana rodila zdravu mušku bebu.

Hvala bogu i današnjem danu. Nikad se više nisam uplašio i nikad mi lepše nije bilo. Sazvali smo mnogobrojne zvanice, a i blizu 200 gostiju treba da stigne od prijatelja. Sad su se zadržali, jer je Bojanin starac pozvao muziku, podigao i on šatru da proslavi unuka– rekao je mladoženja Radovin Mirković.

Kaže da će veselje biti nastavljeno i sutra, da se čuo sa suprugom i da su i ona i sin dobro i da se odlično oseća.

Sve u svemu, bolje nije moglo – ističe Radovin Mirković koji je ostao da živi na obroncima Suvobora.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter