ALTERNATIVA: Vežbe za ljude koji ne vole da treniraju!

Ako ste i vi taj tip, i tražite efikasne vežbe kojima ćete oblikovati svoje telo, obratite pažnju na neke od ovih alternativa. 

Vožnja bicikla 

Ova vežba odlična je za sve one koji ne vole teretanu. Ovaj kardio trening povećava energiju, a mogu da ga izvode i oni koji imaju probleme sa zglobovima. 

Ples 

Ako želite da izgubite višak kilograma, ali ne želite redovno da odlazite u teretanu - upiše časove salse ili nekog drugog brzog plesa. Pomoću salse ćete sagoreti i do 600 kalorija po satu, a ovaj ples se može plesati i sa partnerom, što ovaj trening čini idealnim za parove, piše. 

Hodanje 

Pomoći će da se rešite viška kilograma, a nećete imati osećaj kao da ste naporno vežbali. Odredite neku razdaljinu, obujte udobne patike i krenite u šetnju. Počnite s manjim relacijama, a zatim ih postepeno povećavajte. 

Joga 

Joga je odličan način vežbanja za sve one koji ne vole teretanu. Pomoći će vam da poboljšate disanje, izdužite mišiće, preoblikovaće vaše telo i učiniti da se osećate savršeno. Postoji mnogo vrsta joge, a za početak odaberite neke jednostavnije vežbe. Kasnije možete da radite one kojima ćete razviti fleksibilnost i povećati sopstvenu snagu. 

Hulahop i preskakanje vijače 

Ovaj plastični obruč oblikovaće trbušne mišiće, noge i ruke, a sagoreva do 200 kalorija za samo pola sata. Uprkos tome što se ne čini kao naporan trening, preskakanje vijače takođe će učiniti čuda za vaše telo. 

Sportovi s loptom 

Timski sportovi vrlo su zabavni, naročito kad se igraju s prijateljima. Igrajući fudbal, košarku ili odbojku, ne samo da ćete zategnuti svoje mišiće, već se i dobro provesti.

 

Izvor: Nezavisne.com
Foto: Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30 Rano jutro
06.45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14.30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte parove
21:00 Goli život
23:00 Parovi - Poželi pesmu
02:30 Parovi - Live