NAJVEĆI FITNES GURUI DONOSE VAM: 5 najboljih snimaka sa Jutjuba za vežbanje!

Odaberite jednu od sledećih vežbi i na pravom ste putu da leto dočekate u fit formi sa zategnutim stomakom i izvajanim nogama!

Ukoliko trenutno ne stižete da odete u teretanu, bilo zbog gustog rasporeda na poslu ili slabe finansijske situacije, ili ste prosto tip koji ne voli teretane, za vas je onda najsavršenija opcija da vežbate kod kuće.

Dovoljno je da imate volju i disciplinu i leto ćete dočekati u savršenoj formi! Kako bi vam olakšali potragu za najefikasnijim vežbama, pronašli smo za vas nekoliko YouTube videa koje možete korititi kada god želite, vikendom, pre ili posle posla.

1. Prvi video snimak koji je zbog autorskih prava sklonjen sa Jutjuba je svakako Julian Michaels - 30 min workout koji se može naći u tri nivoa.

2. Fitnes Blender - 10 min abs workout : Ovo je video koji donosi jednostavne i informativne korake, savete profesionalnih fitnes instruktora, a ujedno pruža dovoljno motivacije da vežbate svaki dan. Traje samo deset minuta, a jako je koristan i vremenom donosi rezultate.

3. 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist | TiffanyRotheWorkouts - Ove vežbe su odlične vežbe za one koji žele da izgube centimetre u struku. Trening je fokusiran na kardio, aerobik i ples. Iako se čini jednostavno, prilično ćete se oznojiti i postići super rezultate.

4.BURN FAT FAST Tabata Workout - BEXLIFE- Majka četvoro dece, fitnes i joga instruktorka pokazuje vam šta je sve potrebno za fit i zdrav način života. Ove vežbe su kratke, ali intenzivne, te stvarno deluju ako ih se pridržavate kako treba. Izdvojite četiri minuta dnevno i učvrstite svoje telo.

5. Fitness: Arm Exercises for Women - Ako želite da zategnete ruke i da se fokusirate samo na ovaj problem, vežbe si idealne za sve generacije.

 

 

Izvor: Elle
Foto: Arhiva

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Live
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro