Izvor:
05.05.2019 u 16:25
0

NEMAM VREMENA: Postoji idealan trening i za prezauzete! (VIDEO)

Leto je sve bliže, a mi smo se malo opustili tokom proteklih praznika. Tih nekoliko kilograma viška stoji nam na putu da zasenimo u omiljenim letnjim komadima, a svoju lenjost opravdavamo dobro poznatim izgovorom: Nemam vremena! Međutim, postoji idealan trening i za nas prezauzete!

SItuacija nam je svima dobro poznata: Nakon zime, imamo višak kilograma kojih želimo da se otarasimo. Uz to, ne nalazimo vreme za trening pa biramo izgladnjivanje, kao sredstvo u borbi protiv viška kilograma. Ubrzo se umorimo, gubimo energiju i koncentraciju, odustajemo i konstantno se nalazimo u začaranom krugu.

Naravno da je pod obavezno promeniti način ishrane, kako biste smršali, ali uz to, morate svakodnevno naći barem 15 minuta za fizičku aktivnost, jer se kalorije, čak i smanjene i dalje talože u našem organizmu. Dakle, idealno bi bilo da se potrudite da potrošite kalorije koje u svoj organizam unosite, ili bar nešto od njih.

S obzirom na prezauzet način života, koji svakodnevno vodimo, jasno je da nemamo vremena za odlaske u teretanu i višečasovni trening, ali uz adekvatan odabir vežbi, koje aktiviraju svaku mišićnu grupu, dovoljno je da odvojite i 15 minuta dnevno, kako biste razdrmali svoje telo, pokrenuli metabolizam i pomogli sebi u želji da smršate.

Primer jednog takvog treninga, pogledajte ovde.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Pixabay/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter