Izvor:
19.06.2019 u 19:49
0

NEVEROVATNI REZULTATI ZA KRATKO VREME: Ove vežbe će sagoreti sve masne naslage na vašim nogama! (FOTO)

Zidno sedenje je efektivna vežba koja jača tetive kolena, noge i daje snagu.

Položaj čučnja dok ste leđima naslonjeni na zid je klasična, efikasna vežba koja, onima što je redovno upražnjavaju, jača noge, tetive kolena i daje neverovatnu snagu.

Vežba je nepopularna zato što je njeno praktikovanje dosadno i monotono, ali zato, daje neverovatne rezultate koji sagorevaju masne naslage na nogama, navodi "Man's Health".

Nešto je, međutim, zanimljivije, teže i izazovnije praktikovanje ove vežbe dok držite bućice na grudima ili spuštene uz zid. I naravno, daje bolje efekte. Stručnjaci za početak ipak savetuju praktikovanje vežbe bez tegova.

Fitnes stručnjak Ebenezer Samuel ističe da se čini kako je vežba jednostavna, ali da je cilj što duže držati telo u mirnom položaju, a leđa u ravnom položaju.

Noge je potrebno držati savijene, pod devedeset stepeni, a stopala potiskivati prema tlu kao da želite da prodrete kroz pod. Vežba, uz ostalo, podrazumeva i stiskanje mišića zadnjice i kolena.

Proces će biti od pomoći za ostale čučnjeve.

Za početak je dovoljno da napravite tri seta, a kasnije, kada telo bude za to spremno, i više.

Izvor:telegraf.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter