Izvor:
25.06.2019 u 19:16
0

INTROVERTNI STE? Ovo su idealni treninzi za vas!

Sigurni smo da vam nikako nisu prijale grupne vežbe na kojima ste prisustvovali, a posebno činjenica da ste ponekad morali da se delite u manje grupe kako bi neka vežba bila izvedena. Zato postoje treninzi koje možete raditi i sami, bez ičije pomoći i samo sa svojim mislima i voljom. U nastavku pogledajte četiri idealne opcije koje preporučuju profesionalni treneri za sve introvertne tipove osoba.

Koji je vaš idealni trening?

Trčanje

Znamo da je očekivano, ali samostalno trčanje svojom osmišljenom rutom je idealno za sve introvertne osobe. Kada ste sami, lako možete gurati svoje granice i razviti taktike koje će ojačati vaše mentalno stanje. Ukoliko ne volite da trčite – plivanje, vožnja bicikle ili rolera su takođe sjajna kardio opcija.

Vežbanje kod kuće

Fitnes opcije koje možete raditi u svoja četiri zida su možda i najbolja opcija za vas. Sigurno se sad mislite kako da osmilite kompletan trening kod kuće, a da ne bude ispunjen odmaranjem i “čekaj da proverim nešto na Instagramu” i tako dalje? Tu vam mogu pomoći različite aplikacije, ali i klipovi na YouTube-u na kojem možete naći sjajne treninge koji će vas izmoriti do maksimuma.

Joga

Tiho okruženje će vam dozvoliti da istražite svoje reflektivne i introspektivne misli. Na sve to, joga je trening koji se foksuira na povezivanje uma sa telom što će vam dodatno prijati. Iako ćete biti okružei ljudima na treningu, zbog tišine i mira se nećete osećati anksiozno. Ako više volite da budete kod kuće, investirajte u tanku strunjaču i naučite jogu sami!

HIIT

Iako su treninzi HIIT treninga puni ljudima, ove vežbe su sjajne za podizanje energije i smanjivanje stresa u velikim količinama. Takođe, mnogi će biti previše okupirani disanjem i rađenjem vežbi da neće biti mnogo priče.

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter