STRUK IZ SNOVA: Tri vežbe koje će drastično smanjiti vaš obim!

 

Sve žene znaju da ne postoji prečica do vitke linije, ali želja većine svakako je izvajano telo, zategnuti mišići i po mogućnosti što tanji struk. Pre nego što počnete s vežbama, treba da znate kako funkcionišu trbušni mišići i kako vaše telo sagoreva višak kilograma.

Masnoće predstavljaju višak unetih kalorija putem hrane, koje organizam čuva nataložene preko mišićnog tkiva. S druge strane, mišići se sastoje iz vlakana, koja se kontrahuju kako bi proizvela pokret. Ako je vaš cilj da suzite struk i imate lep i ravan stomak, prva stvar koju morate da uradite je da u potpunosti eliminišete naslage sala koji skrivaju vaše trbušnjake. Najefikasniji način da stanjite struk je kombinacija treninga sa opterećenjem (sa fokusiranjem na središnji deo tela), kardiovaskularno vežbanje (kratki, naporni treninzi) i stabilizacija šećera u krvi. Vežbe radite u tri serije po deset ponavljanja za svaku stranu.

BOČNI PREGIBI

U stojećem položaju blago razdvojte noge, tako da vam stopala budu u širini ramena. Ispravite leđa. Jednu ruku podignite iznad glave, a drugu oslonite o bok. Lagano savijajte trup u stranu, ka suprotnom boku.

PREGIB SA ISTEZANJEM

Ostanite u istom stavu. Sada obe ruke podignite iznad glave, s tim što ćete jednom rukom uhvatiti zglob druge i blago je povlačiti u stranu isto ka suprotnom boku. Ova vežba će vam dodatno istegnuti bočne trbušne mišiće i sagoreti višak salca na struku.

ROTIRANJE TRUPA

Dok stojite u prvobitnom položaju, blago savijte ruke u laktovima. Počnite s rotiranjem torzoa u struku prvo u jednu pa u drugu stranu. Zbog podstaknute cirkulacije, vrlo brzo ćete osetiti toplinu oko struka.

Happytv.tv
Foto:Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:00  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Parovi - Jutarnja kafica
14:45  Serija: Suze moje sestre
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Kviz: Naslovna strana
18:30  Glamur
19:00  Upoznajte parove
21:00  Kviz: Soba sreće
22:00  Parovi - Vruća stolica
02:30  Parovi - Live