Izvor:
29.08.2019 u 11:20
0

NOVA METODA VEŽBANJA: Skinite NASLAGE sa STOMAKA!

Suština Tanukitaki metode je sledeća: kako telo stari i menja se, tako mu je teže da se oslobodi suvišnih kilograma. Stoga je potrebno usmeriti obnovu organizma upravo na onaj deo kojem je neophodan rad

Kozmetičarka Juko Hisa je izgubila 15 kilograma kada je poradila na metabolizmu. Sada već 20 godina, njena kilaža se ne menja.

Hisa kaže da su za njen vitak struk i mladost zaslužni dobar metabolizam i probavni sistem. Naravno, ona se trudi da se pridržava kvalitetne hrane i voli da jede domaća, kuvana jela. Ali glavna zasluga u gubljenju kilograma je njen lični metod – Tanukitki- kretanje dlanovima po problematičnim delovima tela.

Možete brzo da izgubite težinu jednostavnim pritiskom na tačke, na primer na stomaku. Lupkajte dlanovima po stomaku i rešite se sala!

Suština vežbe:

Jedan od razloga za povećan stomak i masne naslage oko struka je taj što je stomak plitak i unutrašnji organi su podignuti. Vratite ih nazad, stimulišući krvne sudove i limfu, aktivirajući ceo stomak. Kretanje će stvoriti aktivno povećanje metabolizma.

Menjajte položaj dlana svaka 2 do 3 zamaha, udarajući se po celom stomaku i lagano ga pritiskajući. Neka jačina pritiska bude kao masaža.

Lagano se udarajte po celom abdomenu. Stanite u raskorak, tako da širina stopala bude u ravni sa ramenima. Dlanovima se "udarajte" lagano po stomaku to sa leva na desno, naizmenično od vrha do dna. Isto lagano masirajte stomak u pravcu kazaljke na satu.

stil.kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter