Izvor:
23.09.2019 u 11:58
0

POČNI DOK SI NA VREME: Razlozi zbog kojih je trčanje dobro za celo telo!

Dolaskom jeseni prirodno je da telo traži promene, odnosno praktikovanje nekih novih aktivnosti koje će imati pozitivan učinak na različite aspekte. Uvođenje treninga u svakodnevicu definitivno je jedna od onih odluka za koju treba da se što pre odlučite jer osim činjenice da ćete vizuelno telo dovesti do željene forme, generalno ćete se osećati mnogo bolje, energičnije i zadovoljnije.

Govorimo li o treningu, možemo se složiti da je reč o odluci o kojoj neretko puno govorimo, ali kada treba delovati – teško se odlučimo.

Naime, ako se nalazite u neaktivnom periodu života, ono što valja napraviti je postepeno dovesti telo do nivoa u kojem ćete bez imalo problema moći da izvodite određene vežbe. Do tog trenutka potrebno je doći laganim i jednostavnim vežbama, a trčanje je definitivno jedan od najboljih odabira.

Jedna od glavnih prednosti trčanja upravo je ona da se radi o načinu treninga koju u potpunosti možete prilagoditi trenutnom stanju, a istovremeno videti veliki i značajan napredak. Ono što nikako nije zanemarivo takođe je i činjenica da se trčanje odvija na svežem vazduhu, a nije potrebno dodatno napominjati da je upravo to jedan od glavnih faktora zdravog funkcionisanja organizma.

Trčanjem ćete dovesti telo u formu, izgubiti neželjene kilograme, ali i poboljšati kondiciju i formu, te pripremiti telo za druge oblike treninga. Iako se na prvi pogled čini da svi znamo da trčimo, postoje osnove pravilnog trčanja koje imaju apsolutan učinak, stoga smo u nastavku izdvojili koristan video koji će vam zasigurno biti od velike pomoći.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter