JESEN JE IDEALAN DA SE RAZMRDATE: Trčanje vam može doneti samo BENEFITE

Dolaskom jeseni prirodno je da telo traži promene, odnosno praktikovanje nekih novih aktivnosti koje će imati pozitivan učinak na različite aspekte. Uvođenje treninga u svakodnevicu definitivno je jedna od onih odluka za koju treba da se što pre odlučite jer osim činjenice da ćete vizuelno telo dovesti do željene forme, generalno ćete se osećati mnogo bolje, energičnije i zadovoljnije.

Govorimo li o treningu, možemo se složiti da je reč o odluci o kojoj neretko puno govorimo, ali kada treba delovati - teško se odlučimo.

Naime, ako se nalazite u neaktivnom periodu života, ono što valja napraviti je postepeno dovesti telo do nivoa u kojem ćete bez imalo problema moći da izvodite određene vežbe. Do tog trenutka potrebno je doći laganim i jednostavnim vežbama, a trčanje je definitivno jedan od najboljih odabira. 

Jedna od glavnih prednosti trčanja upravo je ona da se radi o načinu treninga koju u potpunosti možete prilagoditi trenutnom stanju, a istovremeno videti veliki i značajan napredak. Ono što nikako nije zanemarivo takođe je i činjenica da se trčanje odvija na svežem vazduhu, a nije potrebno dodatno napominjati da je upravo to jedan od glavnih faktora zdravog funkcionisanja organizma.

Trčanjem ćete dovesti telo u formu, izgubiti neželjene kilograme, ali i poboljšati kondiciju i formu, te pripremiti telo za druge oblike treninga. Iako se na prvi pogled čini da svi znamo da trčimo, postoje osnove pravilnog trčanja koje imaju apsolutan učinak, stoga smo u nastavku izdvojili koristan video koji će vam zasigurno biti od velike pomoći.

 

Izvor:Fashion.hr
Foto:

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro