Izvor:
16.10.2019 u 06:10
0

VEROVALI ILI NE: Nije potrebno da napustite krevet da biste imali vitko telo!

Danas svaka žena brine o zdravlju i lepoti svog tela. Svi želimo da budemo vitki i privlačni. Zato su hiljade žena spremne da učine sve što je u njihovoj moći da postignu željene rezultate.

Jedan od najčešćih problema koji pogađa moderne žene je višak kilograma. Srećom, postoje metode koje mogu biti od velike pomoći u ovom slučaju. Fizička aktivnost i zdrava ishrana su najefikasniji u rešavanju viška kilograma.

Iako svi razumemo da je neophodno da se brinemo o našem telu i održavamo zdravu težinu, mnogi ljudi jednostavno nemaju dovoljno vremena da idu u teretanu. Zato smo danas za vas pripremili nešto posebno.

Znamo da vrlo često nemate vremena da radite bilo kakve vežbe. Zato smo pripremili 3-minutni trening u krevetu kako biste zategli butinu i zadnjicu i eliminisali višak kilograma. Nije potrebno da napustite krevet da biste imali vitko telo. Ove vežbe možete da radite pre spavanja ili ujutru.

1. Za prednji deo butina

Dakle, ovaj trening se sastoji samo od tri vežbe koje traju samo tri minuta. Da biste izveli prvu vežbu, trebalo bi da legnete na leđa, stavite ruke ispod leđa i podignete noge pod uglom od 90 stepeni.

Držite kolena pravo i usmerite prste prema gore. Sada bi trebalo da savijate koleno dok ne dodirne zadnjicu pa ponovite. Uradite isto sa drugom nogom. Dok radite vežbu, držite kolena spojena. Za svaku nogu treba da izvedete 10 ponavljanja. Ovaj potez će vam pomoći da tonirate prednji deo butina.

2. Za zadnji deo butina

Sledeća vežba se sastoji iz dva dela. Da biste izveli prvi deo, trebalo bi da napravite istu pozu kao i za prethodnu vežbu, ali usmerite prste ka telu. Sada bi trebalo da savijate kolena naizmenično. Držite ih zajedno. Za svaku nogu treba da izvedete 10 ponavljanja.

Da biste uradili drugi deo, trebalo bi da stanete u prvobitnu poziciju. Savijte kolena malo, držite prste uperene uvis. Sada podignite zadnjicu i zamahnite nogom na gore. Uraite 20 ponavljanja.

3. Zategnite unutrašnju stranu butina

Poslednja vežba će vam pomoći da zategnete unutrašnji deo butina. Zauzmite početnu poziciju i prekrstite noge. Držite levu nogu preko desne. Sada bi trebalo da savijete kolena i držite noge prekštene. Uradite 10 ponavljanja, postavite desnu nogu preko leve i izvedite još 10 ponavljanja.

Dakle, kao što vidite, sve je mnogo lakše nego što se čini na prvi pogled. Čak i ako nemate dovoljno vremena da idete u teretanu, možete da imate zategnute noge i uz pomoć ovog jednostavnog treninga kod kuće.

Izvor: Cosmopolitan.rs
Foto: Youtube Printscreen/Cosmopolitan.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter