Izvor:
26.05.2016 u 20:36
0

NE VOLITE DA IDETE U TERETANU? Evo šta vam savetuje zgodna glumica

Iako je majka dvoje dece, Kejt Hadson, holivudska zvezda je i ponosna vlasnica izvajanih, besprekornih trbušnjaka, koje često i pokazuje noseći kratke majce.

Ipak, ova popularna plavuša otkrila nam je da vežbe usklađuje, između ostalog, i sa svojim raspoloženjem. Što je zapravo sasvim logično.

Poznata glumica počela je da vežba sa 19 godina, a ubrzo nakon toga je dobila i prvu veću filmsku ulogu. Kaže da je pilates njen omiljeni fitnes program jer ga uklapa sa plesom, koji obožava.

Odabrala sam ovo kao osnovu svojih vežbi, zato što je orijentisano ka plesu, a ples je nešto što obožavam. To je moj način da se kreativno izrazim – kaže Kejt.

Kada je mrzi da ide u teratanu, ona se trudi da taj dan bude aktivnija nego inače. Uživa u svežem vazduhu, pa dosta vremena provodi sa decom u parku, u dugim šetnjama, vožnji bicikla, u kojoj joj se često pridruži i majka, Goldi Houn.

Kada ne može da ode u teretanu zbog poslovnih obaveza, vežba sama uz pomoć aplikacija poput Hot5 i Sworkit koje su nam danas svima dostupne. A ukoliko poželi da izbaci negativnu energiju, tu je boks!

Ne morate da potrošite sate i sate u teretani da biste izgledali odlično. Dovoljno je samo 20-ak minuta aktivnog treninga koji ćete praktikovati svakog dana i ubrzo ćete primetiti promene – izjavila je Kejt.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/ katehudson

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter