Izvor:
09.04.2017 u 14:54
0

REZULTATI SU ZAGARANTOVANI: Ova desetominutna vežba menja sat vremena u teretani!

Nemate vremena za teretanu i fitnes centre, a već vas hvata panika jer je leto sve bliže, a vaša linija je daleko od željene? Nemojte očajavati jer ne morate napustiti udobnost svog doma da biste kvalitetno vežbali. Dovoljno je da svak idan odvojite 10 minuta na pravi trening i ubrzo ćete videti rezultate. Pogledajte tekst koji sledi i otkrijte kojih to 5 vežbi treba da radite kako biste dostigle top formu!

Svaku vežbu treba da radite 2 minuta i vežbe ,,lepite'' jednu na drugu, bez pauze.

Čučanj – Čučanj je jedna od najboljih vežbi ikada! Zateže celo telo, a poseban efekat ima na zadnjicu i noge. Ako želite još bolje rezultate, radite ih sa poskokom!

Sklekovi – Još jedna vežba koja aktivira bukvalno SVE mišiće tela – od nogu i zadnjice, preko leđa i stomaka do ruku i ramena. Ako vam je težak puni sklek, za početak radite polusklek, nepravedno nazvan ,,ženski'' – oslanjajući se na kolena.

Horizontalno trčanje – Fantastična kardio vežba koja će vam ubrzati puls i sagoriti kalorije, a ujedno aktvirati mišiće zadnjice, nogu, stomaka i ruku.

Iskorak – Odlična vežba za koordinaciju pokreta i zatezanje nogu i zadnjice. Radite naizmenično jednu, pa drugu nogu, a za bolji efekat između ubacite i poskoke!

Jumping Jack – Najpopularnija aerobna vežba. Iz položaja sa skupljenim nogama i na dole ispruženim rukama, poskočite u sledeći gde su vam noge raširene u nivou ramena, u isto vreme podižući ruke iznad glave. Ne pravite pauze u poskocima.

Radite ove vežbe svaki dan mesec dana i javite nam kakve ste rezultate primetili! A rezultata će sigurno biti!

Izvor: mogujatosama.rs
Foto: YouTube Printscreen/Lumowell

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter