Izvor:
14.08.2017 u 15:13
0

STEROIDI – VELIKA OPASNOST ZA ZDRAVLJE: BodIbilder je želeo „bicepse veće od svoje glave“, danas se bori za život!

Bodybuilder Rič Piana godinama je uzimao steroide, a njegovi mišići predstavljali su fascinaciju za milione fanova širom sveta. Sada se bori za svoj život, a detalje je otkrila njegova djevojka.

Za 46-godišnjeg bodybuildera Pianu su mišići značili sve na svetu, pa je i proteklih 25 godina svakodnevno trenirao kako bi povećao svoj biceps i kako bi definisao svoje telo.

Kult tela za njega je predstavljao opsesiju, a zbog toga su ga fanovi i voleli. Samo na Instagramu ga prati 1,2 miliona ljudi, gde je u julu sebi zadao novi cilj: "Bicepse veće od moje glave!"

Četiri nedelje nakon toga Piana se bori za svoj život. U ponedjeljak je ovaj ekstremni sportista pao u svom stanu u kojem je boravio sa svojom devojkom Šanel Džansen.

Medicinska pomoć mu je pružena tako što su ga stavili u veštačku komu. Prema policijskim izveštajima, tom prilikom su mu našli 20 flašica steroida u stanu.

Takođe su mu na stolu našli kreditnu karticu i beli prašak. Potom su mu ubrizgali narcan koji se koristi kao medikament protiv opijata kako bi se njihovo dejstvo blokiralo.

Po društvenim mrežama su se proširile glasine da je bodibilder iz Los Angelesa preminuo, da bi to njegova devojka demantovala na Instagramu.

"Želim samo da razjasnim da je još u životu. Njegova familija i ja molimo za pozitivne misli, molitvu i ljubav. Molim vas sve da malo poštovanja pokažete, jer je ovo teško iskustvo za nas", napisala je Džansen.

Tačne informacije o razlogu zbog kojeg je Piana završio u komi još nisu poznate. Jasno je jedino da je narušio svoje zdravlje upotrebom steroida i drugih opijata.

Nakon što su ga kao 18-godišnjaka izviždali na jednoj reviji za bodybuildere, odlučio je da se uz pomoć steroida dokopa slave.

Izvor: Klix
Foto: printscreen/instagram/c_no5/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter