Izvor:
30.10.2017 u 02:30
0

ZATEGNUTO TELO: Radite ove vežbe, i već nakon dve nedelje rezultati će biti vidjivi!

VEŽBA ZA JAČANJE I OBLIKOVANJE STOMAKA I STRUKA

Lezite na desnu stranu, lakat oslonite na pod. Levu nogu prebacite ispred desne, a onda podižite telo, dokle god ne osetite zatezanje u stomaku. Levu ruku savijte ispred stomaka, a zatim je pomerajte ka gore i ispružite. Vežbu ponovite tri puta. Sve vreme morate ostati u istoj pozi. Isto to uradite i na drugoj strani.

VEŽBA ZA OPUŠTANJE

Sedite na pod, ispružite levu nogu, desnu nogu savijte u kolenu i prebacite preko leve. Gornji deo tela okrenite ka desno, desnu ruku stavite iza tela, a lakat leve ruke oslonite na koleno desne noge. Potom lagano okrećite glavu u desnu stranu, dokle god ne osetite zatezanje u struku tj. zatezanje poprečnih stomačnih mišića. Izbrojite do 30, a onda se opustite. Vežbu uradite još jednom. A onda isto to uradite i na drugoj strani.

VEŽBA ZA JAČANJE I ZATEZANJE STOMAKA I GUZE

Oslonite se na levu nogu, tako da telom napravite ugao od 90 stepeni. Desnu nogu ispružite unazad. Ruke stavite ispred grudi, tako da spojite dlanove i laktove. Pokušajte da savijete levu nogu i da je ispružite, a da pri tom ostanete ispravljeni. Prilikom izvođenja vežbe, zategnite stomak, leđa i zadnjicu. Vežbu ponovite pet puta sa obe noge.

VEŽBA ZA OPUŠTANJE

Oslonite se na levu nogu, a desnu nogu savijte i prebacite iznad koljena leve noge. Desnu ruku oslonite na koleno desne noge, a levu ruku na stopalo desne noge. Gornji deo tela pognite ka napried i zategnite ramena unazad. Zadržite 20 sekundi, a zatim opustite. Ponovite dva puta sa obe strane.

VEŽBA ZA JAČANJE STOMAKA I LEĐA

Lezite na leđa. Noge podignite uvis i prekrstite ih. Zategnite prste na nogama. Ruke ispružite ka gore, što više možete. Podignite glavu i ramena. Potom ruke polako spuštajte ka kolenima i opustite ramena. Jedino glavu ne treba da spustite na pod. Vežbu ponovite 10 puta.

VJEŽBA ZA OPUŠTANJE

Lezite na stomak, kukovi moraju biti "prilepljeni" za pod. Podignite gornji deo tela. Ruke ispružite ka napred i podignite bradu. Podižite ramena, sve dok ne osetite zatezanje. Zatim se opustite i vežbu ponovite još dva puta.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter