parovi prijava happy zvezda prijava kviz

SAMO BUDITE UPORNI: Vežbe koje će učiniti čuda za vašu figuru

 

Evo nekoliko lakih, ali efikasnih vežbi koje će pomoći da sagorite kalorije, zategnete mišiće i izgledate odlično.

 

Preskakanje konopca

Kada ste posljednji put preskakali konopac? Verovatno u svom detinjstvu. Ovu vežbu svi mogu da priušte, konopac možete poneti maltene bilo gde a, što je najvažnije, sagorećete više kalorija nego bilo kojom drugom vežbom.

 

Čučnjevi

Čučnjevi su složena, sveobuhvatna vježba koja utiče na razradu različitih grupa mišića, ojačava vaše telo i omogućava vam da sagorite dosta kalorija. Da biste pojačali efekat vežbi, možete raditi skok-čučanj ili ostati u čučnju sa tegovima u rukama, da biste pojačali otpor.

 

Sklekovi

Nažalost, većina ljudi izbjegava sklekove jer je ova vrsta vežbe nešto teža od ostalih, ali postoje različiti tipovi sklekova namenjeni zatezanju različitih mišića ramena i ruku. Osim toga, zategnućete trbušne i leđne mišiće, a sklekovi su dobri i za srce, kardiovaskularno zdravlje uopšte, i formiranje pravilnog stava.

 

Iskorak

Ako želite da ojačate i oblikujete mišiće na nogama, ovo je prava vežba za vas. Za postizanje boljih rezultata možete raditi i iskorak sa skokom. Tri grupe od po deset iskoraka dnevno biće sasvim dovoljno.

 

Plivanje

 

Plivanje je odlično za jačanje trbušnih i leđnih mišića, smanjuje krvni pritisak, jača srce i povećava aerobni kapacitet, pa stoga predstavlja jednu od najefikasnijih vežbi za oblikovanje tela.

 

Trčanje

 

Trčanje je korisno za organizam na nekoliko načina. Podstiče oslobađanje od stresa, smanjuje rizik od depresije, poboljšava zdravlje srčanog mišića i sagorijeva veliku količinu kalorija. Zahvaljujući trčanju, imaćete jake i oblikovane noge i izgledaćete mršavije. Ako ne volite trčanje, možete da džogirate.

 

Vožnja bicikla

Ova vežba ojačaće vaše ruke, noge i leđa, pospešiti rad srca i pomoći vam da se otarasite viška kilograma. Ako ste u mogućnosti da biciklom idete na posao, smršaćete, uštedeti novac za prevoz i učiniti nešto dobro za svoje zdravlje.

 

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Čađava mehana
11:55 Vesti
12:05 Provodadžija
12:55 Vesti
13:10 Provodadžija
14:05 Beni Afet serija
15:55 Vesti
16:05 POSLE RUCKA
17:55 Telemaster
18:35 Kviz: Naslovna strana
19:05 Glamur
19:20 UPOZNAJTE PAROVE
19:55 Bingo
20:25 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 CIRILICA - Predsednik Aleksandar Vucic - live
23:10 Ljubavni signali