parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

BRZINSKE VEŽBE: Za 90 sekundi do savršenih butina i zadnjice!

 

Neophodno je da bar tri puta u toku nedelje odradimo trening, ali nekada i to preskočimo. U slučaju da znamo da ne možemo da stignemo da odradimo trening preporučujemo vam da uradite bar nekoliko brzinskih vežbi.

Uz ove vežbe koje smo izabrali za vas imaćete savršene butine i zadnjicu za samo 90 sekundi dnevno.

Čučanj

Početni položaj je široki raskorak i pete okrenute ka unutra, a prsti ka spolja. Iz ovog položaja spuštate se u sedeći položaj sve dok vam butine ne budu pararelne sa tlom, a zatim se vratite u prvobitni položaj. Pazite da vam leđa ostanu prava. Uradite što više ponavljanja u 30 sekundi, ali fokusirajte se da pravilno radite vežbu, da se ne biste povredili.

Iskorak

Druga nezaobilazna vežba za zatezanje butina i zadnjice je iskorak. Stanete pravo, skupite noge i onda zakoračite desnom nogom napred, zatim se spustite kukovima na dole tako da butina desne noge bude paralelna sa tlom, a butina leve noge sa podom gradi ugao od 90 stepeni. Onda se vratite u početni položaj. Isto ponovite i sa levom nogom. Uradite što više ponavljanja za 30 sekundi.

Potisak nogom unazad

Stanite pravo, stavite ruke na kukove i zabacite levu nogu pozadi koliko god možete. Bitno je da prste na nogama podignete na gore, a da petom gurate pozadi. U ovom položaju ostanite 15 sekundi, pa ponovite isto sa drugom nogom.

 

Izvor: Lepota&Zdravlje
Foto: YouTube Printscreen/Lumowell

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Cetvrtak
04:30 Rano jutro
06.45 Dobro jutro Srbijo
11:15 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
13:00 Vesti
13:05 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
21.00 Srbija na dlanu
22:00 Parovi - Roditeljski sastanak
02:30 Parovi - Live