parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

OPREMITE SE NAJBOLJE ZA FITNES: Odaberite odgovarajuće SPORTSKE PATIKE!

 

Jedan od najbitnijih delova fitnes opreme jesu svakako sportske patike.

Od velikog je značaja da pronađete odgovarajući par patika koji će vaše vežbanje učiniti prijatnijim. Postoje mnoge razlike u načinu na koji različite sportske patike pružaju podršku vašim stopalima. Tako, ne možete u istim sportskim patikama igrati fudbal i tenis ili ići na trčanje.

Neodgovarajuća sportska obuća može dovesti do ozbiljnih problema kao što su bol u leđima, kolenima, kukovima i Ahilovoj tetivi, ali i dovesti do nastanka bolnih žuljeva i “ugruvanih“ nožnih prstiju, što je vrlo neprijatno. Nažalost, većina ljudi, tj. rekreativnih sportista, nosi pogrešnu obuću za sport. Sportske patike su zato najbitniji komad fitnes obuće koji ćete kupiti, i isto tako, pravim odabirom, sprečiti neku od navedenih komplikacija.

Patike za aerobik - fitnes obuća je idealna za aerobik jer predstavlja kombinaciju fleksibilnosti, potrebne podrške i obloge, koja je tu da ublaži udare i umanji pritisak koji pogađa stopalo pri svakom skoku.

Patike za trčanje - patike za trčanje su odlične, ali samo za trčanje. Vrlo su fleksibilne i dozvoljavaju stopalu da se savija i isteže prilikom svakog koraka, ali sa druge strane, nisu dobre za, na primer tenis, jer taj sport uključuje mnogo bočnog kretanja. Vrlo je važno odabrati patiku koja odgovara vašem hodu, odnosno onome što predstavlja reakciju vašeg stopala kada trčite. Postoji veliki broj ovih patika na tržištu, pa zato izaberite prodavnicu sa stručnim osobljem koje će vam pomoći da odaberete odgovarajuće patike i da izbegnete kupovinu recimo, malih patika, koje će prouzrokovati žuljeve i crne nokte.

 

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

 

 

 

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Cetvrtak
04:30 Dobro jutro Srbijo
07.00 Dobro jutro Srbijo
11:15 Kviz Naslovna strana
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja Kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:05 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
21:00 Srbija na dlanu
22:00 Parovi - Roditeljski sastanak
02:30 Parovi - Live