Izvor:
05.01.2018 u 16:04
0

SAMO JEDAN SASTOJAK: Mršavite po jedan kilogram dnevno!

Gubitak kilograma teško se dešava preko noći i zahteva mnogo odricanja i požrtvovanost.

Najefikasnije metode mršavljenja podrazumevaju da se potpuno posvetite mukotrpnom i redovnom vežbanju i strogom režimu ishrane, ali kilograme možete efikasno da izgubite i bez dosadnog vežbanja u teretani.

Možete da pratite sistematizovani plan i da mršavite jedan kilogram dnevno sve dok ne dostignete željenu težinu. Sve što trebate da uradite jeste da postavite sebi realan cilj i da pratite limunada dijetu. Ovo je dijeta koju možete da držite samo dok ne dođete do željene kilaže, a onda morate da stanete.

Prema istraživanjima, limun pomaže da se brže sagore masti u vašem organizmu i ako ste se pitali kako da brzo izgubite masti onda je ovo odgovor za vas. Brza limunada dijeta ima dosta dobrih efekata na telo jer kao detoks dijeta eliminiše toksine i pojačava imuni sistem. Pomaže u varenju, kardiovaskularnom sistemu, čisti kožu i usporava starenje. Ako pomešate med sa limunadom, onda je to još bolje jer med daje organizmu neophodnu energiju, smanjuje žudnju za slatkišima, pomaže varenju i obezbeđuje dosta hranljivih materija telu koje su potrebne kako biste imali energiju za vežbanje.

Ova dijeta podrazumeva da popijete 4 čaša limunade u određenim periodima tokom dana. Tokom dijete ne smete da konzumirate slatkiše, šećer i sokove. Limunada mora da bude sveže spremljena kući i to sa medom, nikako sa šećerom. Ovo je savršeni recept:

– 8 čaša vode;

– sok od 6 limuna;

– pola šoljice meda;

– nekoliko kockica leda;

– 10 listova nane.

Voda ne sme da bude vrela već na sobnoj temperaturi. Pomešajte sve sastojke i ostavite ih u frižideru da se ohlade par sati.

Ujutru popijte jednu šolju limunade na prazan stomak 30 minuta pre doručka. Oko 11 sati popijte još jednu času, pojedite jednu bananu i 50gr badema. Za ručak smete da uzmete salatu i da je začinite samo maslinovim uljem i sokom od limuna. Oko 16 časova popijte još jednu čašu limunade i pojedite neku voćku. Za večeru vam savetujemo nekoliko kriški limuna sa zelenom salatom i grilovanom ribom. Poslednju čašu limunade popijte dva sata pred spavanje.

Dok ste na ovoj dijeti izbegavajte hleb, krompir i pirinač. Jedite slobodno belanca, meso, a izbegavajte masnu i brzu hranu i gazirane napitke. Izbegavajte da spavate na leđima i vežbajte 40 minuta dnevno jer vam dijeta sama neće pomoći da dođete do željenih rezultata. Ne merite se svakog dana da vidite koliko ste smršali, dajte sebi malo vremena.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter