Izvor:
03.03.2018 u 15:27
0

SMRŠAJTE LAKO: Bez dijete i vežbanja izgubićete kilograme!

Stroge dijete i naporno vežbanje često teško padaju ljudima koji brzo hoće da se reše viška kilograma, ali ovaj besplatan trik pomoći će da lako i brzo skinete masne naslage.

Naučno istraživanje pokazuje da drugačijim rasporedom hrane u kuhinji možete brzo da izgubite 9 do 13 kilograma. Trik je u tome da sve namirnice koje goje, poput slatkiša, sokova ili hleba izbacite iz kuhinje ili stavite na manje vidljivo mesto. Očistite kuhinjski pult od hrane i neka na njemu bude mesta samo za sveže voće. Na taj način nezdrava hrana vas neće privlačiti, a kada osetite glad užinaćete zdravu voćku.

Takođe, stručnjaci savetuju da sokove pune šećera zamenite zdravim toplim napicima koji će pomoći da ubrzate metabolizam i očistite organizam. Naročito se preporučuju crni i zeleni čaj, a uz trik sa rasporedom namirnica uspećete da izgubite više kilograma nego što ste mislili.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter