Izvor:
29.04.2018 u 21:07
0

NEUNIŠTIVA: Kako je mršava glumica uspela da nabaci pet kilograma mišićne mase?!

Nova Lara Kroft je pre te uloge bila mršavica, prelepa glumica na čijem telu nije bilo mišića.

Ališa Vikander je zbog novog nastavka sage o Lari nabacila 5,5 kg čiste mišićne mase za četiri meseca. Razlika je očigledna. Kako joj je to pošlo za rukom?

– Lara ima 20 godina u filmu, a kada sam ja imala toliko godina radila sam u jednoj prodavnici. Napustila sam baletsku školu, mislila sam da će mi to biti profesija, ali mi je instinkt govorio da uradim nešto drugačije. Pokušala sam da se upišem u pozorišnu školu, ali nisam primljena četiri puta. Nisam znala šta će se desiti, ali i to je jako važan deo perioda u kom isprobavaš različite stvari. Baš kao i Lara u filmu i ja mislim da ne treba da osećaš pritisak – priča Ališa.

Da bi postala Lara Kroft, glumica je morala da se podvrgne intenzivnom režimu treninga.

– Bilo je toliko veština koje sam morala da savladam i nabacila sam oko 5,5 kilograma mišića. Radila sam s trenerom četiri meseca, svaki dan pre početka snimanja sam bila u teretani. Zaista sam uživala. Osetila sam veliku promenu u organizmu i zavolela sam tu novu snagu koju sam dobila – priča ona.

Vežbala je pet, šest dana nedeljno, a nedelja je, kako kaže, bio dan za picu. Od treninga je najviše radila karido treninge, ali je miksovala i jogu i pilates.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter