Izvor:
11.05.2018 u 15:22
0

NOGE POPUT MANEKENKI: Dovedite figuru do savršenstva uz ove savete!

Nemojte da radite ono što znate da možete – idite korak dalje.

Džoš Holand je lični trener iz Njujorka i čovek koji je (bar delom) zaslužan za izvajana tela mnogih modela, a naročito devojaka koje se pojavljuju na naslovnicama Sports Illustrated.

Evo runde od pet kratkih, ali bitnih saveta za trening, koji će vam pomoći da se približite (bar za jedan korak) tom zanosnom izgledu manekenki.

Istežite se

Mišići su kao gumice, elastični su i kontrahuju se. Istezanje im pomaže da ostanu gipki, te će izgledati lepše i bolje reagovati na vežbe.

Radite na listovima

Definisani listovi učiniće da cela noga izgleda čvrsto i lepo oblikovano. Holand preporučuje da vežbate podizanje na prste: stanite na ravnu podlogu, a onda se podignite što više; zadržite nekoliko sekundi, pa se spustite.

Trčite peta-prsti

Ako stvarno hoćete da angažujete i oblikujete svoje nožice, radite to. Peta-prsti redosled pri trčanju će smanjiti opterećenje na zglobove.

Šok taktika

Izazivajte sebe i stavite metabolizam u visok pogon, tako što ćete trening pojačati do maksimuma. „Držite tegove dok radite iskorak, ako normalno radite pet čučnjeva, izdržite do 15. Nemojte da radite ono što znate da možete – idite korak dalje.

Ojačajte

Iskorak, čučnjevi, skok iz čučnja i slične vežbe povećavaju snagu, stabilnost i koordinaciju. U krajnoj liniji samo su jake noge, dobre noge.

Kurir-stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter