Izvor:
24.05.2018 u 21:03
0

SMRŠAJTE BEZ VEŽBANJA: Evo šta svaki dan treba da sipate u vodu!

Ovaj začin sa vodom dovodi do brzog i lakog mršavljenja bez dijeta i vežbanja.

Ako želite što pre da smršate i imate zategnuto telo, bez dijeta i napornog vežbanja, imamo super trik koji će pomoći svakoj ženi.

Lekovito dejstvo kumina je odavno poznato, ali malo ko zna koliko je ovaj začin efikasan u borbi protiv viška kilograma. Kada se pomeša sa vodom kumin postaje čudesno sredstvo za mršavljenje i uspešno skida masne naslage u predelu stomaka. Istraživanje koje je vršeno na 88 gojaznih žena koje su držale dijetu, dokazuje da žene koje su svakog dana pile 3 grama kumina u prahu sa jogurtom uspele su da smršaju 3 kg više u odnosu na žene koje nisu koristile kumin.

Za još bolji efekat ostavite seme kumina tokom noći u vodi kako bi nabubrilo i oslobodilo sve važne i hranljive sastojke. Dovoljno je da jednu kašičicu kumina sipate u čašu vode i pijete svaki dan, a ovaj napitak možete zasladiti i sa malo meda. Kumin reguliše pojačan apetit i čini da se duže osećamo siti, pa ne čudi zašto su mnoge žene uspele da smršaju pomoću ovog začina.

Lepaisrecna.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter