Izvor:
19.07.2018 u 06:37
0

VEŽBAJTE KOD KUĆE: Sjajan mini trening za fenomenalne rezultate!

Da li svaki put kada želite da vežbate imate vremena za odlazak u teretanu?

Većina vas će verovatno reći “ne” , jer usled brzog načina života i poslova koji nam oduzimaju relativno veći deo dana, ne ostane nam vremena za odmor, a kamoli za odlazak na trening. Međutim, ne morate odustajati od vežbanja jer posete alternative koje vam mogu zameniti sat vremena u teretani, a da ni ne izađete iz vašeg doma.

Pronašli smo sjajan mini trening koji pored toga što se sastoji iz niza jednostavnih i dobro poznatih vežbi, može da se radi kod kuće ili bilo gde drugde i može zameniti naporni trening u teretani u trajanju od sat vremena. Takođe, ovde nije reč o broju ponavljanja, već o vremenu za koje ćete jednu vežbu uraditi.

Koje vežbe treba da radite i koliko?

– Čučnjevi: 60 sekundi

– Sklekovi: 30 sekundi

– Planinar (u izdržaju): 30 sekundi

– Naizmenični iskoraci: 60 sekundi

– Skokovi/jumpink jacks: 45 sekundi

Uradite što više ponavljanja u datom vremenu i ne paravite pauze između vežbanja. Ukoliko želite da produžite trening, uradite još jednu seriju sa pauzom od minut.

Izvor: Story
Foto: Twitter/FitspirationaI

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter