Izvor:
07.08.2018 u 07:23
0

ISPROBAJTE: Čudesan napitak od tri sastojka za zdravlje celokupnog organizma!

Ublažava simptome prehlade i gripa, reguliše apetit, povećava nivo energije i podstiče rad probavnog sistema.

U šoljicu tople vode dodajte sok od 1 limuna i 2 kašičice meda. Ovaj napitak pijte svaki dan na prazan želudac i vrlo brzo ćete da primetiti pozitivne promene.

Podstiče rad probavnog sistema i mršavljenje

Napitak od meda i limuna će podstaknuti rad probavnog sistema, smanjiti rizik od nastanka probavnih smetnji i poboljšati apsorpciju hranljivih materija. Ovaj napitak će vam pomoći u uklanjanju suvišnih kilograma.

Smanjuje nivo slobodnih radikala

Med i limun su odličan izvor antioksidanata koji smanjuju nivo slobodnih radikala. Istraživanja su pokazala da slobodni radikali povećavaju rizik od nastanka srčanih bolesti, dijabetesa tipa 2 i Alchajmerove bolesti.

Poboljšava zdravlje kože i vraća mladolikost

Med i limun imaju moćno protivupalno i antibakterijsko delovanje. Vratiće mladolikost, ublažiti akne i bubuljice.

Jača imunitet

Med i limun jačaju imunitet i smanjuju rizik od nastanka gripa i prehlade. Istraživanja su pokazala da napitak od meda i limuna može da skrati trajanje gripa i prehlade.

Izvor. kolektiv.me
Foto: Twitter/Prirodni_Lijek

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter