Izvor:
31.08.2018 u 06:54
0

PRIMETITĆETE RAZLIKU: Pijte ovaj napitak umesto kafe i koža će vam zablistati!

Jutarnja kafa je ritual koji ne preskačete? Ukus, aroma, opojan miris… Ipak, razmislite, jer jedan drugi napitak može da vam donese promene ako počnete da ga pijete. U pitanju je mača čaj može da učini za kratko vreme mnogo toga za vaše zdravlje.

Kafa je napitak koji većina bira kao prvi jutarnji. Međutim i najvernijim obožavaocima nekada zasmeta jačina ukusa, osete preskakanje srca, pa na portalu "Pop Sugar" preporučuju da zamenite ovaj napitak najfinijim zelenim čajem, mača čajem.

U čemu je razlika?

Kafa je prirodan diuretik, dehidrira organizam, a to znači da utiče na starenje. To ne znači da šolja kafe stvara bore. Mača je s druge strane bogata antioksidansima, sprečava razna negativna stanja, a utiče i na lepši ten.

Promene su trenutne

Samo nedelju dana od trenutka od kada se "skinete" sa kafe i pređete na ovaj čaj videćete određene promene.

Energija će biti na znatno višem nivou, a ten će vam sigurno zasijati.

Da li je kafa loša?

"Pop sugar" navodi da kafa nije nužno loša, ona čak može da produži život. Ali, morate da je pijete u malim dozama, da uz kafu pijete i dosta tečnosti, pa će efekat biti pozitivan.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter