Izvor:
24.06.2018 u 07:51
0

NEVEROVATAN LEK: Pomešajte OVA DVA sastojka i UNIŠTITE CISTE I MIOME!

Neverovatan lek koji ćemo vam predstaviti ima samo dva sastojka, ali je izuzetno učinkovit u borbi sa mnogo različitih zdravstvenih problema, posebno za ciste i miome.

Prvi sastojak ovog leka je čuvarkuća, naširoko korisna biljka koju su u početku uzgajali Rimljani i Grci.

Latinski naziv čuvarkuće znači "uvijek živi", a ova biljka je definitivno zaslužuje svoje ime jer nudi brojne lekovite nutritijente, posebno kada je reč o lečenju ciste i mioma.

Sastojci: 300 g lišća čuvarkuće, 500 g meda.

Priprema:

Prvo, naseckajte lišće čuvarkuće, pa dodajte med. Neka tako odstoji 2-3 dana, sve dok se sastojci potpuno ne natope.

Način upotrebe:

Konzumirajte lek ujutru, na prazan želudac, pre nego što jedete ili pijete bilo šta drugo. Nemojte konzumirati ništa narednih dva sata.

Ovaj lek ima sposobnost da stimuliše metabolizam i očisti telo od toksina. Čak i ruski lekari preporučuju ovaj lek, s obzirom na činjenicu da je izuzetno koristan u slučajevima kardiovaskularnih bolesti.

Na kraju, kao što je spomenuto u samom početku, ova neverovatna kombinacija je izuzetno učinkovita u lečenju cista, jajnika i mioma materice.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter