Izvor:
07.03.2019 u 07:09
0

IDEALAN RECEPT: Zdravi i ukusni keksići od svega 3 sastojka!

Postoje oni dani kada sebi obećate da ćete povesti malo više računa o svojoj ishrani, ali vam odricanje od slatkog pada veoma teško. Mi za vas imamo recept za zdrave keksiće, od svega 3 sastojka, koji će vam utoliti želju za slatkim, a uz to ne sadrže puno šećera i što je najvažnije, veoma se brzo pripremaju.

Dakle, ovo je definitivno recept koji će postati vaš no. 1 kada ste na dijeti, a želite nešto zdravo, slatko i brzo. Reč je o preukusnim keksićima od banane.

Sve što vam je za ovaj keks potrebno su sveže banane, ovsene pahuljice i kako prah. U osnovnu smesu za ove keksiće, možete dodati mnoge sastojke po svojoj želji, bilo da je reč o svežem, ili suvom voću, čokoladnim mrvicama ili šarenim bombonama.

Sastojci:

2 sveže banane

Šolja ovsenih pahuljica

2 kašike kakao praha

Dodaci po izboru

Priprema:

Pleh za pečenje postavite pek papirom, a rernu zagrejte na 250 stepeni.

Izgnječite banane, a zatim ih pomešajte sa ovsenim pahuljicama i dodajte im kakao. Sve dobro izmešajte, dok ne dobijete kompaktnu smesu.

Kašikom oblikujte keksiće u plehu i potrudite se da svaki bude približno iste veličine.

Pecite ih 15-ak minuta i poslužite.

Ovi kolačići mogu biti idealni za doručak ili večeru uz šolju hladnog mleka.

Uživajte u ovoj brzoj i zdravoj poslastici, koja ne sadrži mnogo kalorija i koju ćete bez griže savesti moći da jedete za užinu ili na pauzi od posla, jer ih možete poneti sa sobom u kancelariju.

Prijatno!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter