Izvor:
23.03.2019 u 22:08
0

U ZDRAVOM TELU ZDRAV DUH: Samo ova tri jednostavna trika vas deli od usvajanja zdrave ishrane!

Zdrava ishrana je prvi korak, koji morate da napravite ako želite da povedete malo više računa prema svom telu. Kako biste sebe sprečile da podelgnete iskušenju, vreme je da napravite reorganizaciju frižidera i na vreme se snabdete zdravim grickalicama, kojima ćete zavarati glad.

Samo nekoliko jednostavnih trikova deli vas od usvajanja zdrave ishrane, kao navike, a tako i do vitke figure i dobrog zdravlja.

1. Pripremite obroke unapred

Jedan dan u nedelji odvojite za pripremu zdravih obroka. Odvojite i sortitrajte namirnice za celu nedelju i pripremite nekoliko zdravih obroka, koji će vas čekati u frižideru i tako vas sprečiti da onda kada imate nedostatak vremena, posegnete za brzom i nezdravom zamenom.

2. Napunite frižider zdravim namirnicama

Potrudite se da svaki put kada otvorite frižider, iz njega uzmete nešto zdravo. Pored toga što su zdravi, potrudite se da vaši obroci imaju bogatu nutritivnu vrednost, kako biste što duže ostali siti.

3. Pijte više vode

Za naše zdravlje zaista je važno da povećamo količinu vode koju pijemo, zato, ako nemate tu naviku, pokušajte da obogatite ukus vode i time sebe potstaknete da je češće konzumirate. Napunite staklenu flašu voćem koje volite, sipajte vodu i ostavite je da prenoći u frižideru. Osim što će ukus vode biti bogatiji, ovako pripremljena voda znatno će ubrzati i vaš metabolizam.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter