Izvor:
16.04.2019 u 01:52
0

IMATE ŽELJU ZA GRICKALICAMA? Izaberite ZDRAVO!

Kao što znate duga zima i sedelački način života, ostavili su ne baš tako atraktivne tragove na našem telu i već smo počeli da razmišljamo o tome kako da se rešimo svih preko zime nataloženih viškova. Još uvek imamo dovoljno vremena da promenimo režim ishrane i počnemo sa treninzima, kako bismo do leta svoje telo doveli do perfekcije.

Ipak, nagla promena režima ishrane, nikome od nas ne pada lako i često osećamo veliku glad, zbog koje nas hvata nervoza i javlja se želja za XL kesom čipsa ili omiljenim, punjenim krofnama. Postoji nekoliko zaista zdravih grickalica, koje nam mogu priskočiti u pomoć, zavarati glad i sprečiti nas da posegnemo za onim što nam je barem do leta zabranjeno!

Dakle, svaki put kada osetite krizu, trebalo bi da se opredelite za onu zdraviju varijantu, koja će vas učiniti sitim, a neće vam dodati još koji suvišan gram.

Jedna od najzdravijih grickalica svakako su orašasti plodovi, bogati zdravim mastima, koje možete nositi svuda sa sobom i tako sprečiti sebe da posegnete za omiljenim, ali nezdravim grickalicama.

Ako ste veliki fan čipsa, za vas postoji rešenje, jer u zdravoj hrani sada možete pronaći najrazličitije vrste čipsa, napravljene na zdrav način, kao što je recimo čips od jabuke ili šargarepe.

Ako vam se jede nešto slatko, a voleli biste i da se pri tom zasitite, namažite galete puterom od kikirikija i dodajte mu svoje omiljeno voće, iseckamno na sitne komadiće. Na ovaj način imaćete zdravu, hranljivu i slatku užinu.

Još jedna zdrava grickalica, koju svi volimo su svakako kokice, koje sebi možete napraviti za večeru i u njima uživati uz omiljenu seriju.

Nemojte zaborasviti da svakoga dana pojedete po kockicu crne čokolade, koja je zdrava i bogata kakaom.

Obezbedite sebi zalihe ovih zdravih “grickalica”, kako biste tokom adaptacije na novi režim u svakom trenutku imali mogućnost da na zdrav način utolite glad.

Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter