Izvor:
14.05.2019 u 08:24
0

OSVEŽAVAJUĆI ČOKOLADNI MUS: Brzo, lako i UKUSNO! (RECEPT)

Čokoladna, kremasta i osvežavajuća poslastica, koja se brzo sprema, zvuči kao sve što nam treba, tokom svih onih dana kada nam se jede nešto slatko i filasto, a priprema istog čini se kao čitava večnost.

Najbolje od svega je što će vaša nova omiljena poslastica da vam oduzme svega 5 minuta vremena, kako biste je pripremili, a potrebno vam je svega 4 sastojka.

– Sve što vam je potrebno je:

Slatka pavlaka

Kakao

Šećer u prahu

Ekstrat vanile

Priprema:

Posudu u kojoj ćete praviti mus stavite praznu u frižider na pola sata, kako bi mus već u toku pripreme bio hladan i osvežavajuć.

Sipajte slatku pavlaku u posudu i dobro je izmutite mikserom. Dodajte joj šećer u prahu i kakao. Na samom kraju dodajte kašičicu ekstrata vanile. Sve sastojke dobro izmešajte mikserom dok mus ne postane čvršće strukture.

Mus stavite u špric za dekoraciju torti i napunite čaše musom. Dekorišite ga jagodama iseckanim na listiće i sve čaše stavite u frižider da se dodatno ohlade, kako bi poslastica bila potpuno osveženje!

Savet plus:

Ovako napravljen mus, možete koristiti za fil vašeg omiljenog kolača i možete mu dodati keks izlomljen na komadiće, ma koje omiljeno voće ili mrvice bele čokolade.

Uživajte u poslastici gotovoj za svega 5 minuta i setite se ovog brzog recepta kada vam treba instant posluženje za goste, ili tokom onih dana, kada za sebe želite punu šolju nečeg čokoladnog i kremastog.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter