Izvor:
20.05.2019 u 18:17
0

OTKRILA RECEPT: Adrijana Lima o svojim bjuti tajnama!

Zahvaljujući ovim navikama izgleda zanosno u svakom trenutku

Adrijana Lima je na početku svoje karijere usvojila tri pravila za vitko telo i lepu zategnutu kožu, kojih se od tada pridržava i ne namerava da prestane.

Ta tri trika su hidratacija, doručak i fizička aktivnost!

Hidratacija

Za njenu vitku figuru i zdravu kožu zaslužna je pravilna i neprestana hidratacija tela.

– Pijte puno vode i imaćete lepu kožu. Takođe, ispijanje vode pomaže da prestanu napadi gladi. Mnogo vremena provodim u automobilu, razvozeći decu, vozeći se na sastanke ili u teretanu i veoma je lako proći kroz drajv-in ili kupiti neku brzu i nezdravu hranu. Zato pored sebe uvek imam flašicu vode i sveže voće – ispričala je.

Doručak

Ubeđena je da dan treba započeti napitkom koji podstiče rad metabolizma, a to je napitak od avokada sa malo vode i meda.

– Čim ga popijem postajem puna energije, a metabolizam radi kao sat – rekla je Adrijana.

Recept za njen napitak prilično je jednostavan. Sipajte čašu hladne vode, ubacite pola avokada i malo meda u blender i pijte to svakog jutra.

Vežbanje

– Nema jednostavnog rešenja za fit figuru. Da bih bila u formi, moram puno da radim na sebi – tvrdi Lima.

Svakoga dana trči bar pola sata ili vozi bicikl, a kad god može odlazi u teretanu ili na boks.

– Boks je zabavan, odličan je za zatezanje celog tela. Pronađite aktivnost koja vam se sviđa i pokrenite se – poručuje Adrijana.

Izvor: Srbija Danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter