Izvor:
21.05.2019 u 18:31
0

PRAVO REŠENJE ZA GUBITAK KILOGRAMA: Odmah ćete izbaciti svu VODU, a ORAGANIZAM ĆE SE PREPORODITI!

Peršun se obično koristi za kuvanje i volimo da ga dodajemo u salate i supe.

Mi bismo ga trebali koristiti skoro svaki dan.

Najbolji način je da se pripremi čaj od peršuna i pije tokom dana, vrlo brzo ćete primetiti da se kilogrami topi. Sa ovim čajem moći ćete da izgubite 5kg u samo 2 dana. Osim gubitka težine, on će vam pomoći da izbacite toksine iz tela.

Dodaj 5 kašičica seckanog peršuna u litar prokuvale vode. Pokrijte lonac i odložite sa strane za 20 minuta, a zatim procediti tečnost. Takođe, možete piti čaj, zajedno sa seckanim peršunom.

Ovaj čaj je vrlo efikasan u lečenju svih vrsta bolesti bubrega i problema urinarnog trakta. To će eliminisati bakterije, akumulirane tečnosti i sve toksične stvari iz organizma putem urina.

Napomena: trebali bi piti 2-3 šolje čaja dnevno, ali ne više od jedne litre dnevno.

Izvor: Espreso.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter