Izvor:
25.05.2019 u 16:12
0

OČISTITE CREVA ČIM USTANETE IZ KREVETA! Svako veče popijte jedan od ovih NAPITAKA i svedočićete ČUDU!

Ovo su napici koji regulišu vaš metabolizam.

Uz njih ćete lakše doći do željenog cilja – gubita viška kilogram.

– Mleko

Mleko se od pamtiveka koristi kao svojevrstan “apaurin” pre spavanja. Međutim, osim na decu, čaša mleka ima uticaj i na odrasle.
Mleko pomaže da brže zaspite i spavate bolje, a bolji san znači i manja žudnja za hranom.

– Čaj od kamilice

Šolja tople kamilice pre spavanja deluje poput sredstva za smirenje. Ovaj ukusni napitak podstiče stvaranje glicina – neurotransmitera koji opušta nervni sistem i deluje poput blagog sedativa.

Međutim, čaj od kamilice prije spavanja reguliše i telesnu temperaturu pa nam tako pomaže da se brže i bolje “ušuškamo” u san, ali i reguliše šećer u krvi koja je ključna ako želite da smršate.

Rezultat: Opuštenije telo, mirniji duh i brži metabolizam.

– Sok od grejpfruta

Iako voćne sokove nije preporučljivo piti pre spavanja, sok od grejpfruta zaista je izuzetak. Samo decilitar prirodnog soka od grejpfruta može da vam pomogne da i tokom noći sagorijevate masnoću iz tela. Ovaj gorkasti napitak reguliše biološki dnevni ritam, a antioksidansi iz grejpfruta belu masnoću koja sakuplja kalorije pretvara u smeđu masnoću koja troši kalorije.

Rezultat: Pojačan osećaj energije, pojačana potrošnja kalorija i smanjenje masnog tkiva.

Rezultat: Brži metabolizam i lakši gubitak masnog tkiva.

Izvor: Espreso.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter