Izvor:
20.10.2019 u 19:34
0

IMATE PROBLEM SA VIŠKOM KILOGRAMA? Ovo je najukusnija dijeta! (FOTO)

Dijeta s kajganom zvuči neverovatno, ali funkcioniše uz samo nekoliko trikova. Poznato je da sveža jaja imaju puno bleančevina, vitamina A, C, E i B, kao i da su bogata mineralima. Mogu da nas zasite, a spremaju se jednostavno i na najrazličitije načine, a predstavljaju pravu energetsku bombu, kada ih jedete za doručak.

Dakle, ako svako jutro doručkujete kajganu sa svežim paradajzom i lukom, umesto nekog obroka, bogatog ugljenim hidratima, šansa da izgubite na težini povećaće se za čitavih 65% i to u roku od 2 meseca, što je dokazano u različitim istraživanjima u “National Institutes of Health”.

Preporučuje sa da se jede isključivo kajgana, dok doručak može biti raznolik, pa povremeno možete pojesti i ovsenu kašu ili grčki jogurt sa voćem.

Kajgana je sjajan izbor i za večeru, jer gotovo da ne sadrži ugljene hidrate, zasitiće vas i pobrinuće se da ubrzo stignete do željene, vitke linije.

Jaja su savršen obrok nakon treninga jer sadrže dovoljno belančevina, koje podsttiču rast mišića.

Svoj kajgana obrok uvek obogatite povrećem koje imate u frižideru, kako bi jaja bila što ukusnija.

Kada sa menija izbacite ugljene hidrate, počinje topljenje masnih naslaga i naravno, ne možete svakodnevno jesti kajganu, ali neka to bude barem 4 puta nedeljno.

Ako ste jedni od onih koji ne mogu jesti kajga nu bez hleba, dodajte parče integralnog hleba od celovitih žitarica, kako biste povećali sitost.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto:StvarUkusa

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter