Izvor:
11.05.2016 u 18:13
0

VOLITE DA POPIJETE KOJU: Ovu su neke ZABLUDE u vezi sa ALKOHOLOM koje niste znali!

Ukoliko volite da se opustite i popijete koje piće, važno je da znate u šta treba da verujete a u šta ne.

O alkoholu postoji dosta dezinformacija. Bilo da volite da sasujete piće u dobro poznatom baru ili ipak volite da u njemu uživate, znajući nešto više, ovo su zanimljive činjenice za vas.

Absint će učiniti da halucinirate

Uprkos entuzijazmu, absint je samo moćno, jakog mirisa i ukusa, alkoholno piće. Još u 19. veku se javljaju informacije u vezi sa konzumiranjem ovog pića i halucinacijama ljudi. Međutim, tada su ljudi uzimali male doze “otrova“ koji su se nalazili u određenim proizvodima i mešali ih sa alkoholom, pa su možda počeli da vide neke stvari. Stručnjak za absint je rekao da ova vrsta pića nikada nije sadržala opijate ili bilo kakve psihoaktivne supstance. Tajna je u tome da je absint jednostavno dobro upakovan, maskiran, zavodljiv i parfimisan alkohol.

Od različitih vrsti pića možete da se drugačije napijete

Očekivanje da različite vrste alkohola imaju različite efekte na ponašanje, totalno je netačno. U osnovi sve je u glavi čoveka. Istina je da različita pića imaju imaju različite stepen i jačinu alkohola, i to znači da ćete se osećati drugačije ako mešate pića u toku večeri ili u nekoj istoj prilici.

Vodka i dijetalna soda imaju najmanje kalorija

Ova kombinacija vodke i dijetalne sode kao najmanje kaloričnog pića je polu istina, jer svaka vrsta alkohola goji. Međutim, postoje i druge opcije, zato se ne ograničavajte.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter