Izvor:
04.04.2017 u 03:27
0

SAVRŠEN TRIK: Jedite ove namernice i povećaćete guzu prirodnim putem! (foto)

Odmah da razjasnimo da ne postoji namirnica koja će vam povećati zadnjicu, već tu su kombinacije namirnica koje vam mogu pomoći da je uvećate. Kljuć uspešnog rezultata jeste i vežbanje, tako da uz sledeći režim ishrane, važno je da vežbate dva do tri puta nedeljno.

Proteini su ono što će obično svaka žena morati da jede ako želi veću zadnjicu. Velika je zabluda da unošenje proteina ili proteinskih šejkova važi samo za bodibildere. Svaka osoba zahteva proteinsku hranu za optimalno zdravlje.

Ako vežbanjem pokušavate da povećate zadnjicu, količina proteina koja vam je potrebna će se povećati, kako su proteini gradivni blokovi za rast. Preporučujemo vam da proteine imate u svakom obroku koji jedete: oko 15-30g po obroku! Takođe, priuštite sebi dobar proteinski šejk posle treninga i eventualno sa jednim obrokom ili dva.

Proteini:

– jaja

– pileće belo meso bez kožice

– losos

– tunjevina

– talapija

– sir

– ćuretina

– biftek

– pasulj

– soja

– riba, ali ne pržena

Ugljeni hidrati:

– kinoa

– braon pirinač

– slatki krompir

– ovas

– 100 % hleb sa integralnim žitaricama

– žitarice za doručak (sa malom količinom šećera)

Povrće:

– brokoli

– spanać

– paradajz

– kelj

Cajeviza.net
Foto: Ishrana

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter