Izvor:
25.05.2016 u 20:48
0

UKUSNO OSVEŽENJE: Iznenadite društvo ovim letnjim napitkom

Očekujemo toplije dane, više sunca i leto koje samo što nije počelo. Kada krenu vrućine treba će nam što više tečnosti i šećera u organizmu kako se ne bismo osećali loše.

Piće koje je ukušno, slatko i zdravo svakako je čaj ali veoma je nezgodno nositi vruć napitak u letnjim danima. Zato ’Real simple’ savetuje da što pre počnete da pijete dobro poznate ledene čajeve koje možete napraviti na bezbroj načina.

Ukoliko želite da iznenadite društvo sadržaj uvek možete sipati u tegle, dodati voće i ukrasiti mirisnim zelenilom. Biće vam potrebno osam kesica belog ili zelenog čaja i veliki limun isečen na kolutove. Uzmite četiri tegle i u svaku stavite po dve kesice čaja i sipajte jednu i po šolju hladne vode u teglu. Zatvorite tegle i držite ih u frižideru šest do osam sati.

Sklonite kesice i stavite po dva koluta limuna. Pravite eksperimente sa različitim ukusima kao što su đumbir i med, breskva i nana, nar i limun ili lubenica i bosiljak.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter