Izvor:
17.04.2017 u 22:20
0

NIJE ŠALA: Stavite so u kafu umesto šećera i desiće se nešto neverovatno!

Kafa je najomomiljenije piće na svetu sa prepoznatljivom aromom i ukusom, koje se priprema od prženih zrna kafe. Glavni sastojak ovog toplog napitka je kofein, koji prelazi direktno u krv i stimuliše centralni nervni sistem, odnosno mozak, povećavajući budnost, pažnju i raspoloženje.

Sledeći put kada spremitejutarnju kafu, mogli biste da umesto mleka i šećera u nju stavite malo soli. Američki sajt “VinePiar”, prenosi da će malo soli potisnuti gorčinu i poboljšati ukus. Ono što će vas dodatno naterati da počnete sa ovom praksom, je podatak da so sadrži mnogo manje kalorija u odnosu na mleko i šećer.

Nemojte preterati, dovoljno je da stavite prstohvat soli, u suprotnom kafa će vam se pretvoriti u najgoru noćnu moru. Sledeći put kada se probudite i nemate šećer ili mleko u frižideru, znate šta vam je činiti.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter