Izvor:
26.04.2017 u 09:47
0

POSLUŠAJTE NJEGOV SAVET: Entoni Burden upozorava šta da ne jedete i ako crkavate od gladi!

Veteran svetskog kulinarstva Entoni Burden je komentarisao neke od popularnih kulinarskih trendova i bio je bez dlake na jeziku, piše Independent.

– Ne postoji veći kulinarski zločin od kobeanskog burgera- rekao je kuvar i dodao da ako uđete u restoran u kojem je u ponudi takav burger, bolje je da se okrenete i izađete.

– Ništa dobro neće izaći iz toga. Videćete samo gomilu "douchebagova" koje ne želite blizu sebe – kritičan je.

Dao je svoje mišljenje i o besmislenosti "branča".

– Jelo koje je postalo "vikend običaj" za mnoge, nije ništa drugo nego užasno, cinično recikliranje ostataka i naplaćivanja tri puta skuplje od običnog doručka – tvrdi Burden.

Dobro mišljenje izrazio je samo o kombinaciji krofne i kroasana, a oštar je bio i prema barovima sa sokovima.

Popularno ulje "od tartufa" (što je zapravo sintetičko ulje sa veštačkom i toksičnom aromom tartufa) nazvao pak je užasnim.

– To čak i nije hrana. Jednako je jestivo kao i lubrikant, a i napravljeno je od iste stvari – zaključio je.

Izvor: index.hr
foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter