Izvor:
30.04.2017 u 03:09
0

OVO NIJE OBIČNA LIMUNADA: Napitak koji skida kilograme i vraća snagu vašem telu!

Napitak koji čisti telo od toksina i ubrzava metabolizam! Evo kako da napravite limunadu sa chia semenkama…

Limun je pravo zlato iz prirode, pa osim što je najveći izvor vitamina C, on je i savršen za detoksikaciju organizma! Ali šta se u našem organizmu događa kada popijemo kombinaciju limuna i lekovitih chia semenki.

Chia semenke su poznate kao seme zdravlje jer vraćaju telu snagu i jačaju imunitet. Međutim, njihovo važno dejstvo je u tom e što ubrzavaju metabolizam i pomažu pri skidanju viška kilograma. Ove semenke su prebogate omega 3 kiselinama, a idealne su za sve koji žele da se hrane zdrave jer ne sadrže gluten.

Ovaj napitak naziva se energetska bomba jer će vaše telo nakon jedne čaše osetiti talas energije i snage, dok će toksini postepeno nestajati iz organizma.

Sastojci:

  • 1 šolja vode
  • 1 isceđen limun
  • 1 kašičica javorovog sirupa (može i druga zdrava zamena za šećer)
  • 1 kašičica chia semenki

Sve sastojke promešajte i ostavite da odstoje u čaši 10 minuta. Nakon toga slobodno se prepustite uživanju u prirodnom energetskom napitku.

Izvor: lovesensa.rs
Foto: Twitter/SmiljanicDragic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter