Izvor:
12.05.2017 u 19:14
0

SLAVNI KUVAR REKAO ŠTA MISLI O BUREKU: Njegovo mišljenje razbesnelo Srbe! (foto)

Proslavljeni kuvar Gordon Remzi komentarisao je slike koje su pripremili njegovi pratioci na društvenoj mreži Tviter, zbog čega je nastao opšti haos.

Gordon je poznat kao neko ko oštro kritikuje hranu, korestiće uglavnom psovke, a ovaj put je udario na burek! Jedan od fanova zamolio ga je da prokomentariše burek i priložio sliku istog, a Remziju se to nije dopalo.

– Hej Remzi, šta misliš o mom bureku sa sirom – napisao je korisnik Tvitera, a onda je usledio odgovor koji je razbedneo Balkan.

"Gigantsko go.no", ovim rečima je poznati kuvar opisao burek. Ovim potezom navukao je veliki bes ljubitelja bureka, pogotovo onih sa Balkana, koji su mu poručili da su posle ovoga izgubili poštovanje koje su gajili prema njemu.

– Haj šuti, ba, Gordone – napisala je jedna korisnica Tvitera.

Kurir
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter