Izvor:
03.06.2017 u 18:48
0

SMRŠALA 60 KILOGRAMA JEDUĆI SAMO MESO: Ne samo da više ne jede slatkiše, već ni povrće!

Keli Hogan (37) tvrdi da je drastično smršala i transformisala svoju figuru tako što je ishranu svela na samo tri namirnice.

Majka troje dece u svojoj najdebljoj fazi težila je 118 kilograma i u tom trenutku odlučila je da nešto mora da se promeni, a rešenje je videla u ishrani bez ugljenih hidrata.

Ona ne samo da je ograničila svoju ishranu, već ju je svela isključivo na tri namirnice, što je rezultiralo drastičnim gubitkom kilograma i danas teži stabilnih 61 kilogram.

– Na zidu imam odštampane sve nutrijente koje meso sadrži u sebi, a svakog dana jedem meso, jaja i sir bez ičeg drugog, nema izuzetaka – rekla je.

Njena deca stara pet i tri godine i beba od osam meseci takođe jedu hranu s manje ugljenih hidrata, iako konzumiraju voće i povrće, dok je suprug Džejms ljubitelj ugljenih hidrata i ne želi da ih se odrekne. Nakon odricanja od ugljenih hidrata Keli otkriva da joj ne nedostaju, ali priznaje da ponekad ipak žudi za puterom od kikirikija. Ona upoređuje svoj odnos s ugljenim hidratima s onim koji zavisnik ima prema drogi. Sada smatra da je prekinula začarani krug zavisnosti zauvek i da joj ne nedostaju čak ni slatkiši.

– Nemam želju za tom hranom. Kad sam bila na dijeti sa smanjenim udelom ugljenih hidrata, povremeno bi sebi dopustila slatkiše i to bi samo pogoršalo stvar – kaže Keli.

Izvor: Blic.zena.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter