Izvor:
04.06.2017 u 13:17
0

PIJTE OVAJ NAPITAK ČETIRI DANA: Salo sa stomaka će nestati kao da ga nikada nije ni bilo!

Svi znamo da je najteže rešiti se viška masti sa stomaka. A ljudi kažu da ova caka pali.

Ako želite ravan stomak, znajte da se put do njega sastoji u velikoj meri od pravilne ishrane. Svega 10 odsto zavisi od vežbanja. A mnogi kažu da ovaj napitak mnogo pomaže u skidanju viška.

POTREBNO JE:

Sveži peršun

Jedan veliki limun

Pola čaše vode

PRIPREMA:

Uzmite šaku svežeg peršuna i stavite u blender. Blendujte dok ne dobijete glatku smesu. Limun prvo dobro protrljajte kako bi pustio sok, a onda ka iscedite u blender, pa dodajte i vodu. Blendujte par sekundi i to je to.

Caka u ovom receptu je u sastojcima. Limun pomaže da se rešite viška vode, peršun pomaže kod boljeg varenja.

Ovaj napitak pijte svakog jutra na prazan stomak pet dana. Ako želite da ponovite, treba da napravite pauzu od 10 dana, a kažu da se njime za tri dana skida četiri kilograma viška.

Izvor: healthyfoodadvice.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter