Izvor:
08.06.2017 u 22:59
0

Ovo je stvar koju svaka mlada mora da počne da jede 30 dana pre svadbe AKO ŽELI DA IZGLEDA SAVRŠENO!

Ovaj napitak se preporučuje na brojnim blogovima i sajtovima koji se bave lepotom, a žene koje su ga probale kunu se u njegovu delotvornost.

Ako želite da bukvalno zablistate na dan svoje svadbe, sudeći po njima, sve što je potrebno jeste da mesec dana pre svog najvažnijeg dana počnete da pijete supu od kostiju.

U pitanju je napitak koji je jako dobro bio poznat našim bakama, ali čini se da smo na njega zaboravili.

Supa od kostiju zahteva malo više vremena za pripremu jer se kosti (krave ili pileta) kuvaju dugo i na tihoj vatri, ali sudeći po mnogim mladama – vredna je toga.

Najbolja opcija je domaća supa koju možete sami da spremite ako na raspolaganju imate nekoliko dana.

Supu je potrebno lagano krčkati između 24 i 48 sati kako bi se iz njih izvukla najveća nutritivna vrednost koja čini čuda za našu kosu i kožu.

Ova supa je odličan izvor kolagena, nutrijenta koji čini dobar deo našeg tela. Takođe, naše telo ga istog trenutka upija i koristi.

Istraživanja su pokazala da je kolagen odličan za zdravlje i zgled kože i kose, a efekti se vide već nakon tri nedelje. U pitanju je prirodni protein koji pomaže oddatnom stvaranju kolagena u telu izbog toga se supa od kostiju može biti svaki dan.

Telegraf
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter