Izvor:
14.06.2017 u 13:37
0

NAJUKUSNIJE JELO KOJE SE JEDE RUKAMA: Pileća krilca u pikantnoj marinadi!

​​​​​​

Ima li ukusnije hrane koja se jede rukama?

– 2 kg pilećih krilaca
– 100 g pikant marinade
– so, biber

Priprema:

Krilca treba oprati, odstraniti nečitoće, odrezati vrhove i zarezati kožicu u zglobu (može i bez toga). Tako se krilce ispravi i liči na maleni batak. Krilca stavite u veću posudu pa posolite i prelijte pikant marinadom, dobro izmešajte, kako bi se marinada ravnomerno rasporedila i ostavite ih sat vremena u frižideru.

Rernu uključite na 250°C, stavite plitku tepsiju pokrivenu folijom na dno, a rešetku na sredinu. Ustvari, prvo na rešetku složite krilca, pa onda sve zajedno u rernu. Potrebno je da se krilca peku oko sat vremena i to je sve. Za posluživanje možete koristiti veliku dasku za picu ili tanjire, a sve to uz paradajz salatu.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter