Izvor:
21.06.2017 u 03:30
0

KRIJU JE KAO ZMIJA NOGE: Uz ovu dijetu slavni skidaju kilograme!

Ostalo je malo više od mesec dana do novogodišnje žurke, a ova dijeta budi nadu da za doček možete izgledati kao holivudska diva.

Nije tajna da honorari slavnih glumica zavise od njihovog izgleda i fizičke spreme, pa zato i ne čudi što često idu na rigorozne dijete kako bi za što kraće vreme izgubile višak kilograma. A i vi možete bar sedam dana da se hranite kao zvezda. Izgubićete kilograme, a dobiti samopouzdanje.

Tajna ove čudesne dete leži u činjenici da hrana koju unosite čisti organizam i obezbeđuje vam manje kalorija nego što trošite. Ipak, rigorozne dijete moraju da budu pod nadzorom lekara, a oni preporučuju da dodatno unosite multivitamine, vitamin B i vitamin C za vreme dijete.

1. dan: Voće

Jedite bilo koje voće osim banana. Najmanje kalorija imaju lubenica i dinja, ali njih sada nema, pa se bacite na jabuke, mandarine, pomorandže, ananas.

2. dan: Povrće

Jedite puno povrća – svežeg, sirovog ili kuvanog. Držite se podalje od graška, pasulja i kukuruza. Možete pojesti i pečeni krompir sa puterom.

3. dan: Voće i povrće

Isto kao prva dva dana, ali bez banana i krompira.

4. dan: Banane i mleko

Pojedite do osam banana i popijte osam čaša obranog mleka. Ukoliko ne volite mleko, možete popiti i neki nemasni jogurt. Iako banane imaju dosta kalorija, potrebne su vašem telu četvrtog dana dijte kako bi nadomestile kalcijum i proteine, te zadovoljile želju za slatkišima.

5. dan: Piletina

Danas jedete piletinu ili ćuretinu i šest paradajza tokom celog dana. Pobrinite se da popijete čašu vode nakon svakog pojedenog paradajza.

6. dan: Piletina i povrće

Šesti dan jedite piletinu ili ćuretinu sa bilo kojim povrćem osim krompira.

7. dan – Čarobna supa

Recept:

1-2 konzerve paradajza

6 glavica crnog luka

1 velika glavica kupusa

1 vezica celera

1 kesica supe od luka

Narežite povrće i stavite u vodu koju ćete začiniti po želji. Kuvajte desetak minuta, a onda dodajte supu iz kesice. Supa je gotova kad povrće omekša, piše Indek.hr.

Izvor: telegraf.rs
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter